DIY Project : Multi-chain necklace!

Hey!

Ador colierele multi-chain. Problema e ca fie n-am gasit ceva care sa-mi surada,  fie am gasit dar erau foarte expensive. Asa ca m-am decis sa take matters into my own hands! Sper sa va placa :P.





Am adunat mai multe lantisoare pe care le aveam prin casa :  


M-a ajutat mult faptul ca atunci cand mi se strica/rupe un accesoriu, nu il arunc. Il pastrez pentru ca nu se stie niciodata la ce-ar putea sa-mi foloseasca...poate am nevoie de lantisor, de zale, de incheietori etc.  Daca nu aveti nimic de genul prin casa, puteti sa le cumparati de la mercerie sau sa va luati lantisoare cheap pe care sa le rupeti dupa. Puteti, de asemenea, sa alegeti o singura culoare! Eu am combinat argintiul, aramiul si auriul...mi s-a parut ca "dau bine" impreuna. 


Apoi, am trecut toate lantisoarele prin zalele mari din capetele unuia dintre ele :  







Apoi am folosit un cleste pentru a incheia zalele :



Am cumparat de la mercerie un material shiny, dar elastic. Aici depinde mult de voi, puteti sa alegeti orice culoare vreti, orice stil, dar va recomand totusi sa fie elastic ca sa puteti sa trageti lantisorul peste cap fara sa fie nevoie sa desfaceti mereu nodul. 


Initial voiam sa merg pe negru, dar am vazut culoarea asta si mi s-a parut mult mai potrivita. E foarte glam :D.


Apoi am trecut materialul prin capetele lantisorului nou creat : 



Aici, va recomand sa puneti lantisorul la gat si sa stabiliti lungimea. Eu am vrut sa fie mai scurt, la baza gatului, voi puteti sa-l faceti mai lung. Dupa ce v-ati hotarat, faceti o fundita la spate. 


The final product :  



 

Shiiiiny : 


Hope you try it out yourselves :p


Un comentariu:

  1. Superb!

    Chiar am multe lantisoare si accesorii metalice care nu le mai folosesc (aici ma refer la lantisoare mai vechi dar in stare buna, curele din lant sau accesorii metalice... pastrate la fel ca tine pt ca nu se stie la ce imi vor folosi) si spre rusinea mea nu am nici un colier multi chain :d

    Merci mult!

    RăspundețiȘtergere