Transforma-ti deseurile in lucruri trendy

Unele lucruri ajung sa ne enerveze  pentru ca pur si simplu stau prin casa, prin dulapuri, cutii, gata gata sa le aruncam la gunoi sau s-au ciobit, zgariat, sau le folosim la depozitare diverse, dar arata prea...fara personalitate.
Asa s-a intamplat si cateva obiecte pe care am reusit sa le transform in lucruri foarte placute, cu personalitate dar si foarte practice: o cutie suport pentru creioane improvizata dintr-o cutie de la conserve, o cutie in care imi depozitez sforile care este la origini o cutie de inghetata si un suport pentru lumanare dintr-unul vechi si ciobit :)

Materialele ptr astazi sunt :
* o cutie de conserve ,
*o cutie de inghetata  ,
*un suport de lumanare patrat din sticla obisnuita ,
* o bucata de material , jeans in cazul meu ,
*scoici culese la ultima plimbare pe malul marii ,
*niste margelute, paiete ,perlute ramase de la alt proiect ,
*pistolul de lipit (atentie nu vorbim de letcon ,ci de pistol de lipit cu bara de plastic )

Nu folosesc o tehnica anume, imi las imaginatia sa zboare de obicei. Luati obiectul pe care vreti sa il infrumusetati si vizualizati-l in alta maniera ...apoi incepeti cu pasul 1 ..apoi 2 , ceilanti pasi vor veni de la sine ..pentru ca veti vrea sa mai adaugati /eliminati ce va place ,ce nu va place!
Eu am imbracat in jeans cutiile de inghetata si cea de conserva, suportul lasandu-l asa pentru a nu stirbi frumusetea si functionalitatea sticlei ca suport pentru lumanari.
Apoi, folosind pistolul de lipit, am aplicat scoicile cate una, formand un design dupa imaginatie iar locurile libere dintre ele le-am "umplut" cu perlute lipite tot cu pistolul de lipt. Perlutele au mai ajuns si in locurile unde am crezut eu de cuviinta ca arata bine.


La final, am aplicat la gramada margelute, paiete, etc tocmai pentru a creea impresia de un conglomerat Iata rezultatul:




  Suportul de creioane /pixuri :

     Cutia pentru depozitare 


    Suport pentru lumanare :
 
 
 
In aceasta maniera puteti transforma in cutti de de pozitare, cutii dragute de cadouri, suporturi, etc lucruri, obiecte pe care odata le aruncati. Timpul de executie pentru cele 3 proiecte este de aproximativ 3 ore.
Cateva sfaturi utile ( sper :) )  : 

Aveti foarte mare grija la pistolul cu lipici ..este foarte fierbinte si poate provoca in caz de utilizare necorespunzatoare arsuri foarte grave ( nerecomandat copiilor) . Cand aplicati bucata de material este de preferat sa aveti la indemana alta bucata de material pe care sa o folosit pentru a netezi bineee bineee( altfel riscati sa aveti galme de la lipici) .Margelutele puneti-le ca si cum ati presara sare pentru a   evitata sa bagati degetele in lipiciul fierbinte
 
Tutorial realizat de KikiMiki,

Un comentariu:

  1. Ah..ce mi-ar folosi 2 maini dibace..pt decoruri la evenimente cu tematica marina! :) arata super, bravo!

    RăspundețiȘtergere