Festivalul "Martisor facut de mana" la Arad

Am placerea de a va anunta ca in perioada 25.02 - 27.02.2011 va avea loc editia speciala a targului de handmade "I MADE THIS", organizat de asociatia aradeana WWMP (When Web Meets Paper). Targul va avea loc in centrul comercial Armonia Arad. Intrarea este libera. Expozitia va fi deschisa intre orele : 10:00 si 20:00.

(inserare afis targ)

In cadrul acestui eveniment veti avea ocazia sa admirati obiecte artizanale confectionate de artisti aradeni si nu numai, de la bijuterii, martisoare pana la posete, fulare sau chiar piese de imbracaminte, toate lucrate manual, cu multa atentie si cu mare dragoste.

* Daca doriti sa participati la acest targ ca expozant aveti posibilitatea sa va inscrieti sau sa obtineti mai multe informatii la: office@wwmp.ro sau wwmp.ro@gmail.com. Inscrierile se fac pana in data de 22.02.2011.

3 comentarii:

  1. Sunteti interesati de un schimb de link cu
    romaniiautalentro.blogspot.com
    astept un comm la o postare sau prin formularul contact
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!

    Reprezint site-ul sustin.ro, un site non-profit, preponderent de campanii umanitare (dar nu numai!).

    Fiecare campanie de pe acest site are disponibile diferite bannere de sustinere.
    Ceea ce este unic fata de alte site-uri este ca puteti sa adaugati pe site-ul dvs. un banner rotativ cu diverse campanii umanitare - sau eventual, un banner single prin care sa sprijiniti alta campanie - de ex. interzicerea etnobotanicelor etc.

    Va invit sa accesati site-ul, care va ofera posibilitatea de a opta pentru un banner de urmatoarele marimi: 125x125, 150x150 sau 200x200.

    Daca alegeti sa sprijiniti cu banner o campanie sustin, site-ul dvs. va fi listat automat pe site-ul nostru, in footer (vizibil pe toate paginile).

    Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

    Va cer sincere scuze daca mesajul meu v-a deranjat, nu aceasta a fost intentia. Intentia este aceea de a face un bine si ajuta anumite persoane care au nevoie de sprijinul nostru.

    PS: V-am scris fiindca am vazut ca suportati pe site-ul dvs. diferite campanii sociale cu banner.

    Toate cele bune!
    Vlad, sustin.ro

    RăspundețiȘtergere