Norme Legale

Blogul este o colectie de tutoriale handmade realizate de catre noi personal, atat text cat si imagine/schema. Fiecare tutorial prezent pe acest site este publicat cu acordul scris al posesorului de drept.


Ideile sunt uneori ale noastre, uneori ne inspiram din ideile altora, alteori (cum e cazul anumitor tehnici) ideile sunt preluate. De aceea poate ca parte din ideile prezente pe site le veti gasi si in alte parti, in alte limbi straine.


Ceea ce noi ne dorim este sa construim un site cu tutoriale in limba romana, cu idei si sfaturi privind lucrul de mana. Pentru ca sunt atat de multe lucruri pe care ti le poti face singur si, crede-ma, de cele mai multe ori arata mult mai bine decat cele cumparate. Ca sa nu mai zic de ce valoare mare are un lucru facut chiar cu mainile tale.


Drepturi de autor: Continutul blog-ului http://tutorialehandmade.blogspot.com (imagini si text) este in proprietatea administratorului si a autorilor blog-ului si este aparat de legea privind drepturile de autor (Legea nr. 8/1996) .


Astfel, fotografiile si textele proprii pot fi folosite doar cu acordul scris al administratorului si/sau al autorului respectiv si indicand sursa. Orice incalcare a acestui drept se pedepseste conform normelor legale in vigoare.


Esti liber sa te folosesti de aceste idei, insa nu prelua textul si imaginile ca fiind ale tale. Daca vrei si tu tutoriale, esti liber sa le realizezi singur. Chiar incurajam creativitatea si munca!