Hartie Antichizata - Love Note

Tutorialul explica cum poti obtine dintr-o simpla coala alba o frumusete de mesaj de dragoste!Ma gandeam ca genul asta ar merge acum de Sf. Valentin ca tot se apropie.
Avem nevoie de:
*o coala alba
*foarfec
*lumanare
*imprimanta
*cafea
*hartie colorata/carton colorat
*sfoara/panglica

PAS 1.Se scoate la imprimanta un mic mesaj...de dragoste, poezioara...etc.



PAS 2.Se arde pe margine cu o lumanare/bricheta si se mototoleste putin in mana.

bohemian sin

PAS 3.Intre timp pregatim un ibric cu cafeluta, cam de trei ori mai tare decat cea pe care o consumati in mod normal!Cafeaua obtinuta o turnam intr-un vas mai intins!Lasam foaia sa pluteasca dupa care fff usor presam sa intre cafeaua in textura acesteia!Scoatem foaia avand grija sa se scurga cat de cat cafeaua si o intindem intr-o tava de copt!Punem la cuptor la cea mai joasa treapta de temperatura si pe ultimul nivel!O lasam cam 3/5 min, ne uitam in permanent la ea!Se poate lasa la uscat in contact cu aerul insa dureaza mai mult!

bohemian sin

PAS 4.Dupa ce o scoatem de la cuptor o decoram cu diverse...ce mai avem prin casa, flori, inimioare decupate, funde, etc etc...imaginatie sa avem!Eu am facut varianta ceva mai simplista!



Eu am folosit mesajul pt. a face un cadou in combinatie cu o pereche de cercei!



Sper sa va placa, mie una imi place mult hartia cu aspect vintage!


Eugenia,

3 comentarii:

  1. Frumos!!!!De multe ori am ars o coala de hartie pe margini si iesea frumos dar ce ai facut tu e ceva mult,mult mai elegant!!!multumesc de idei!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am ars multe coli de hartie pe margini dar in copilarie ;)Ti-am admirat mesajul si pe blogul tau dar nu am stiut ca tu ai realizat minunatia asta de mesaj !Felicitari si multumim pt. tutorial!

    RăspundețiȘtergere
  3. e o super idee! pot sa prezint si eu ideea si sa pun cateva poze de aici pe blog-ul meu? voi preciza sursa, bineinteles

    RăspundețiȘtergere