Vitraliul pictat

Pentru a face varianta cea mai simpla si cu ceva talent, un vitraliu pictat cu ajutorul unui contur care tine locul "plumbului" folosit la un vitraliu clasic. Cum arata tubul care trasam conturul? un exemeplu : http://www.galeriart.ro/eshop/prodView.asp?idproduct=373 si culorile speciale pentru sticla sunt acestea : http://www.galeriart.ro/eshop/prodView.asp?idproduct=372 , pensule format rotund, cu par moale pt a te strecura prin unghiurile mai stramte ale desenului, rama pe care o puteti gasi in Carrefour.

Rama asa arata, acea foaie o puteti intoarce si va trasati desenul cu creionul. La mine nu se mai vede din cauza ca am trasat pe sticla acel contur cu negru care i-a locul "plumbului" ce se foloseste in mod normal la un vitraliu clasic.
Foaia desenata o lasati sub geam, asta inainte trebuie sa fie stearsa ff bine cu solutie de geam pt degresarea acestuia si evitand ca culorile sa nu se imprastie.

Trasarea cu conturul arata asa:

Finalul tabloului tip vitraliu:
Un truc ... dupa ce am pictat sticla, e bine sa punem pt 4-5 min poate si mai putin, la cuptor oferindu-i mai multa rezistenta culorii in timp!

Spor la lucru!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu