Culorile pietrelor semi pretioase si pretioase (V)

Astazi este o zi vesela, cu soarele frumos tronand pe cer si incalzind Bucurestiul... Este o zi in care m-am trezit binedispusa, deci cuvantul de ordine pentru ziua de astazi este "JOY". Nici postul meu nu vreau sa fie mai prejos, de aceea el va fi despre doua culori solare, calde si vesele: galben si portocaliu

Pietrele de culoare portocaliu

Bijuteriile cu pietre portocaliu vin intr-o varietate de nuante diferite, incluzand coral, castaniu si culoarea vinului.

Se spune ca a purta bijuterii cu pietre portocaliu va atrage atentia, intrucat este culoarea creativitatii si sexualitatii.

Culoarea portocaliu denota energie si atractie generala, promoveaza idei si stimuleaza energia mentala. Este flamboianta, energetica, entuziastica si afectuoasa. Se crede ca portocaliul stimuleaza apetitul.



Coral Oxblood
Amolit
Calcedonie
Zirconiu
Citrina
Safir
Granat Hessonite
Opal de Foc
Coral
Piatra Soarelui
Ambra (Chihlimbar)
Ametrina
Carnelian
Crisoberil
Topaz
Opal Jelly
Agata Montana
Opal Cristal
Agata Plume (Pana)
Lemn de Palmier Pietrificat
Marmura Picasso




Pietrele de culoare galben


Bijuteriile cu pietre galbene saua urii vin intr-o varietate de nuante, incluzand cihlimbar, canary, champagne, auriu, galben-lamaie, mustar, ocru si sofran.

Se spune ca purtarea culorii galben sporeste intelepciunea, luciditatea si respectul de sine! Galbenul este vazut ca o culoare vesela si purtand un pandativ, inel sau cercei cu pietre galbene pot ajuta la luminarea zilei, facand purtatorul sa se simta mai optimist si mai increzator.

Culoarea galben semnifica intelectul, increderea, divinatia, comunicarea, elocventa si calatoria. Galbenul este culoarea elementului aer si este simbolic pentru soare, grane si puterea gandului. In Polinezia, galbenul este culoarea regalitatii si a zeitatilor.


Ambra (Chihlimbar)
Citrina
Cuart Rutilated
Lemn de Palmier Pietrificat
Druza Carnelian
Safir
Granat
Ochi de Tigru
Jasper "Piatra de Canion"
Beril
Topaz galben
Zirconiu
Amolit
Turmalina


Observatie: Pentru a vedea mai multe date si informatii despre unele dintre ele, puteti da click pe numele pietrei respective. Aceste informatii se gasesc in limba engleza, pe site-ul sursa al acestui articol.
Traducerea este proprie.

Sursa: bernardine

Andra,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu