Culorile pietrelor semipretioase si pretioase (II)

Voi continua astazi cu nuantele de albastru, culoarea mea preferata si de asemeni si culoarea potrivita zodiei mele (gemeni).


Pietrele de culoare turcoaz (aqua, albastru-verde)Culoarea turcoaz este alinatoare, purificatoare si calmanta si este folosita pentru a reface sistemul imunitar si a lupta impotriva bolilor imflamatorii.
S-a spus ca a purta bijuterii cu pietre de culoarea turcoazului, combina actiunea emulsionanta a verdelui si cea alinatoare a albastrului. Este mangaietoare, purificatoare si calmanta, va va spori creativitatea si va va ajuta sa va conectati cu propria spiritualitate.
Aceasta culoare este o combinatie intre verde si albastru si ofera efectele favorabile ale ambelor culori.
Nativii americani folosesc turcoazul ca un adjuvant in vindecarea alergiilor.

Acvamarin
Topaz
Zirconiu
Larimar (Pectolit)
Topaz Albastru Londonez
Amazonit
Opalul Boulder (bolovan)
Opalul Yowah
Opalul peruvian
Turcoazul
Spectrolitul
Silice Quantum-Quattro
Apatit
Hemimorfit
Variscit
Amolit
Druza Chrysocolla
Turmalina
Hematitul Curcubeu

Pietrele de culoare albastru
Se spune ca a purta albastru in bijuterii sau imbracaminte, va va spori independenta, conditiile emotionale mangaietoare si promoveaza adevarul, devotiunea si sinceritatea. Dar de asemenea se spne a a purta doar albastru, are un efect obositor, depresiv.
Albastrul este vazut ca o culoare calmanta si a purta un pandant, inel sau cercei cu pietre (semi)pretioase albastre creste pacea interioara, credinta si expresia creativa. Albastru este culoarea elementului Apa. Simbolizeaza oceanul, somnul, cerul si amurgul. Albastrul este considerat pacificator si revigorant, calmant si vindecator si se crede ca promoveaza rabdarea si fericirea.


Amolit
Spectrolit
Silica Quantum-Quattro
Opalul Boulder
Agata
Lapis Lazuli
Safirul
Hematit Curcubeu
Tanzanit
Druza titanium
Topazul Albastru Londonez
Calcedonie
Iolit
Zirconiu
Sodalit
Acvamarin
Piatra Lunii Albastra
Azuti- Malachit
Spinel
Turmalina Indicolite AlbastraObservatie: Pentru a vedea mai multe date si informatii despre unele dintre ele, puteti da click pe numele pietrei respective. Aceste informatii se gasesc in limba engleza, pe site-ul sursa al acestui articol.
Traducerea este proprie.

Sursa: Bernardine.com


Andra,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu